Emolife is verpot

Onze pot was te klein geworden. Daarom zijn we deze maand verpot naar een groter pand in Gent. We voelen ons al helemaal goed in de verse aarde van Dok Noord. De ideeën schieten als paddenstoelen uit de grond. We zijn klaar voor de groei. Hou ons in de gaten!

lees verder

Emolife zkt talent

Emolife zoekt talentvolle stagiairs; enthousiaste, sportieve doeners die meehelpen om een succesvol event voor een Belgische top-NGO te realiseren.

lees verder

Emolife en de UGent: een uniek partnerschap

Emolife werd gevraagd om de juiste partners voor 200 jaar UGent aan boord te brengen. Een unieke opdracht.

lees verder

Hart voor Research Aalst en Emolife slaan de handen in elkaar

De uitdagende combinatie van wetenschappelijk onderzoek en private klinische activiteit maakt het Hartcentrum OLV Aalst uniek in Europa. Het innovatief klinisch en geïntegreerd cardiovasculair onderzoek wordt in het hartcentrum mogelijk gemaakt door de vzw Hart voor Research Aalst.

lees verder

Aan de slag voor Brugge Foundation

Met Brugge Foundation heeft Emolife er een bijzondere nieuwe klant bij.
Brugge Foundation wil vrijkomend onroerend erfgoed en de schaarse open ruimte in Brugge op een moderne manier aanwenden en herbestemmen met respect voor het karakter van de stad en van het erfgoed zelf. Om dit onroerend erfgoed te beheren en maatschappelijk verantwoord te herbestemmen, werft Brugge Foundation private en openbare fondsen.

lees verder

Vers bloed bij Emolife!

Het Emolife-team is onlangs twee leden rijker geworden. In mei versterkte Hans Lenders de rangen en in september vervoegde Hilde Groenweghe het team. Beide nieuwkomers hebben reeds hun sporen verdiend in de fondsenwerving.

lees verder