Emolife zkt talent

Emolife zoekt talentvolle stagiairs; enthousiaste, sportieve doeners die meehelpen om een succesvol event voor een Belgische top-NGO te realiseren.

Wie zijn wij?
Dromen van een betere wereld is voor ons niet voldoende; we willen die realiseren. Daarom helpen wij bij Emolife goede doelen en maatschappelijk relevante organisaties op een professionele manier met hun fondsenwerving. We doen dat dat via major donor fondsenwerving en events zoals het loopevent Run for KiKa (Nederland, Marathon en Estafette), meerdaagse wielerevents zoals Tour for Life en Giro di KiKa evenals de mountainbike events Duchenne Heroes en Africa Classic. In 2017 zetten we een nieuw sportief event op de kaart voor een Belgische top-NGO.

Functieomschrijving
We zoeken enthousiaste stagiairs voor ons kantoor in Gent voor de periode september tot en met januari en van februari tot en met juni. Je werkt in een klein team waarin iedereen meedenkt en aanpakt. Samen doen we het nodige om te zorgen dat het event een succes wordt. Op die manier help jij het goede doel om haar belangrijke werk verder te zetten. Je opdracht kan o.a. bestaan uit:

Jouw profiel

Wat bieden we?

Waar kom je terecht?

Herken jij je in dit profiel?

Stuur dan je CV én motivatiebrief asap naar Emolife Belgium cvba, t.a.v. Mevr. Griet Dobbelaere, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Emolife Belgium cvba, Dok Noord 4D/101 te 9000 Gent.