Emolife zoekt stagiairs marketing

Emolife zoekt talentvolle stagiairs; enthousiaste, sportieve doeners die meehelpen om van de eerste editie van Child Focus Run een succes te maken.

Wie zijn wij?
Dromen van een betere wereld is voor ons niet voldoende; we willen die realiseren. Daarom helpen wij bij Emolife goede doelen en maatschappelijk relevante organisaties op een professionele manier met hun fondsenwerving. We doen dat via major donor fondsenwerving en events zoals het loopevent Run for KiKa (Nederland, Marathon en Estafette), meerdaagse wielerevents zoals Tour for Life en Giro di KiKa evenals de mountainbike events Duchenne Heroes en Africa Classic. In 2018 zetten we Child Focus Run, een laagdrempelig loopevent, op de kaart.

Functieomschrijving
We zoeken enthousiaste stagiairs voor ons kantoor in Gent voor de periode december tot juni. Je werkt in een klein team waarin iedereen meedenkt en aanpakt. Samen doen we het nodige om ervoor te zorgen dat het event een succes wordt. Op die manier help jij Child Focus om hun belangrijke werk verder te zetten.

Jouw takenpakket

zal o.a. bestaan uit:

Jouw profiel

Wat bieden we?

Waar kom je terecht?

Herken jij je in dit profiel?

Stuur dan je CV én motivatiebrief asap naar Emolife Belgium cvba, t.a.v. Lieze Joye, liezejoye@emolife.be of per post naar Dok Noord 4 D/101 – 9000 Gent. Voor meer informatie kan je terecht op het nummer 09/372.08.82.