Vers bloed bij Emolife

Vers bloed bij Emolife

Het Emolife-team is onlangs twee leden rijker geworden. In mei versterkte Hans Lenders de rangen en in september vervoegde Hilde Groenweghe het team. Beide nieuwkomers hebben reeds hun sporen verdiend in de fondsenwerving.

Hans deed professionele ervaring op in Nederland, Nigeria en China. Bij de VZW Morning Tears stond hij onder andere in voor projectmanagement, fondsenwerving en communicatie. Hij implementeerde de fondsenwervingsstrategie en haalde aanzienlijke bedragen binnen voor de organisatie.

Hilde begon haar carrière bij DDF, waar ze duizenden nieuwe face-to-face donateurs aanbracht voor tal van Belgische klanten (WWF, Oxfam-Solidariteit, Artsen Zonder Vakantie, Amnesty, UNICEF,...) . Daarna was ze een tijd directeur van Activate, eveneens actief in face-to-face fondsenwerving. Vervolgens deed ze enkele jaren ervaring op als coördinator van de afdeling Fondsenwerving, Educatie en Communicatie bij de NGO Memisa. 

Hans en Hilde zijn enorm gemotiveerd om onze goede doelen verder op weg te helpen met hun fondsenwerving. Wil je de gezichten achter Emolife nog wat beter leren kennen? Ontdek dan hier de favorite things van Hans, Hilde en de andere teamleden. 

toech_admin