Oeps, hier gaat mis. Contacteer ons en we verhelpen het probleem zo snel mogelijk

Voorbeelden van trainingen

Emolife biedt opleidingen op maat aan rond verschillende onderdelen van de fundraisingstrategie. Iedere opleiding wordt op maat gesneden en voorafgegaan door een intakegesprek. Zo kunnen we maximaal inspelen op uw behoeftes.

Enkele voorbeelden:  Inleiding tot Fondsenwerving, Iedereen Friendraiser! (ja, fundraising is een transversaal thema), Analyse van het donateursbestand (u ziet misschien kansen over het hoofd), Fundraising voor en door bestuurders van non-profits (onze best seller, wat kan een raad van bestuur doen op vlak van fundraising?), Algemene Major Donorstrategie: praktisch bekeken (kansen grijpen die voor de voeten liggen), Hoe Major Donorgesprekken voeren (met rollenspel), Het opzetten van een capital en een special campaign, Het schrijven van een wervend partnerdossier, enz.

Daarnaast starten we met de Emolife Masterclasses Friendraising. In acht modules passeren alle facetten van de fondsenwerving de revue met als doel om u in staat te stellen een professionele fondsenwerving op te zetten en uit te bouwen binnen uw organisatie. U leest er hier alles over

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier

Hans Lenders